Nous aliments als menús per al curs 2017-2018

Proposem nous ingredients per als menjadors escolars

L’empresa Roca González SL amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus menús destinats als menjadors escolars de les Escoles, Escoles Bressol i Instituts, ha decidit d’incorporar nous aliments als menús per al curs 2017-2018. Aquests aliments poden ser cereals com el fajol o el mill, verdures de temporada com bròquil, col, coliflor, etc.

Per altra banda, amb la finalitat d’ajustar-nos a les Recomanacions de l’alimentació en la primera infància i les Recomanacions de la l’alimentació saludable a l’etapa escolar publicades per la Generalitat de Catalunya on es recomana la reducció del consum d’aliments proteics d’origen animal i potenciar el consum d’aliments proteics d’origen vegetal. Aquest curs 2017-2018, des de Roca González hem decidit reduir el consum d’aliments proteics en els primers plats potenciant la complementació proteica de les llegums amb diferents cereals com fajol o mill.

Carn vermella o processada, peix, carn blanca o ous

Els segons plats només inclouran 1 dia a la setmana carn vermella o processada; la resta de dies servirem peix, carn blanca o ous. De cara a uns mesos vista ens estem plantejant la opció de fer el dia de la llegum combinada amb cereals com a plat únic acompanyat d’una amanida o una crema de verdures. Les llegum són una molt bona font tant de proteïnes com de hidrats de carboni, vitamines i minerals. Degut al seu alt contingut amb proteïnes, poden constituir un plat únic acompanyat de verdura.

peix per als menjadors escolars

El gerent, Juan Carlos González Fraile.