El nostre equip de càtering integra cada dia fruites i verdures ecològiques en les seves receptes per a menjadors escolars, residències geriàtriques així com bufets per a empreses. Primavera és temporada d’amanides!
Amb el temps càlid a tots ens ve de gust menjar alguna cosa fresca, i una excel·lent opció són les amanides per la seva varietat, color i frescor.
A més de versàtils, les verdures fresques i ecològiques són font de vitamines i minerals d’alta disponibilitat
Però sabem com s’ha de compondre una amanida? Doncs depèn de si serà un plat únic o una guarnició.
A Roca González les posem d’ambdues formes tant en guarderies i menjadors escolars de col·legis, residències com en empreses.
- Com a guarnició fem servir varietats com: Col llombarda, pastanaga, blat de moro, tomàquet, enciam, olives, fruites i molt més!
- Perquè sigui primer plat, afegim pasta, patata, arròs
- Perquè siguin completes i pugui servir fins i tot com a plat únic, afegim llegum, tonyina, pernil, pollastre, formatge o ou.
Bufet d’amanides per a empreses
Aquesta setmana a les empreses oferim amanida de pasta i també bufet d’amanides perquè cadascú li afegeixi ingredients al seu gust. Vols saber com la fem i què aporten els seus ingredients principals?
- Pasta: Hidrats de carboni
- Enciam: Potassi, Carotens, Magnesi, i vitamina C
- Pinya: Potassi, Iode, Vitamina C, magnesi i àcid fòlic.
- Pernil dolç i pinya: Proteïna d’alt valor biològic
- Olives: Greixos saludables
Com pots veure, fer una amanida sana, completa i deliciosa és molt fàcil.