Proposem nous ingredients per als menjadors escolars
L’empresa Roca González SL amb la finalitat de millorar la qualitat dels seus menús destinats als menjadors escolars de les Escoles, Escoles Bressol i Instituts, ha decidit d’incorporar nous aliments als menús per al curs 2017-2018. Aquests aliments poden ser cereals com el fajol o el mill, verdures de temporada com bròquil, col, coliflor, etc.
Per altra banda, amb la finalitat d’ajustar-nos a les Recomanacions de l’alimentació en la primera infància i les Recomanacions de la l’alimentació saludable a l’etapa escolar publicades per la Generalitat de Catalunya on es recomana la reducció del consum d’aliments proteics d’origen animal i potenciar el consum d’aliments proteics d’origen vegetal. Aquest curs 2017-2018, des de Roca González hem decidit reduir el consum d’aliments proteics en els primers plats potenciant la complementació proteica de les llegums amb diferents cereals com fajol o mill.
Carn vermella o processada, peix, carn blanca o ous
Els segons plats només inclouran 1 dia a la setmana carn vermella o processada; la resta de dies servirem peix, carn blanca o ous. De cara a uns mesos vista ens estem plantejant la opció de fer el dia de la llegum combinada amb cereals com a plat únic acompanyat d’una amanida o una crema de verdures. Les llegum són una molt bona font tant de proteïnes com de hidrats de carboni, vitamines i minerals. Degut al seu alt contingut amb proteïnes, poden constituir un plat únic acompanyat de verdura.
El gerent, Juan Carlos González Fraile.